Allemaal Struisvogels | Bestellen en Retourneren
3253
page-template-default,page,page-id-3253,theme-bridge,edgt-core-1.0.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

BESTELLEN EN BETALEN

Nadat de betaling is voldaan, ontvang je een bevestigingsmail. Levertijd is tussen 2-3 werkdagen. De verzendkosten zijn € 3,90.

ANNULEREN EN RETOURNEREN

Zolang de bestelling niet is verzonden kun je deze annuleren. Je kunt contact opnemen met Robert van RVG Productions, via telefoonnummer +31 (0)6 4193 5959 of mailen naar info@rvgproductions.nl.

 

Indien het boek al verzonden is voor je annuleringsverzoek, dan kun je de bestelling binnen 14 dagen retourneren. De retourtermijn gaat in wanneer je het boek hebt ontvangen. Je kunt op twee manieren de bestelling retour sturen:

  • Bij de uitgever het boek langs brengen op afspraak. Om een afspraak te maken, graag een e-mail sturen naar info@rvgproductions.nl
  • Via post.nl. We adviseren je het verzendbewijs te bewaren.

 

Retouradres:
RVG Productions
Retourneringen
Nijverheidsstraat 1
2288 BB Rijswijk

Onderstaande artikelen kunnen niet retour worden gestuurd:

  • beschadigde, geopende en/of gebruikt boek
  • e-boeken

 

We mogen wachten met terugbetaling tot wij het boek hebben ontvangen. We wijzen je erop dat wanneer het boek beschadigd retour gestuurd of gebracht wordt, wij hier in alle redelijkheid kosten voor in rekening kunnen brengen.