Allemaal Struisvogels | Allemaal Struisvogels
684
page-template,page-template-landing-page,page-template-landing-page-php,page,page-id-684,theme-bridge,edgt-core-1.0.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Allemaal Struisvogels

[edgtf_elements_holder][edgtf_elements_holder_item item_padding=”5% 59% 0px 0%” item_padding_1024_1280=”5% 59% 0px 0%” item_padding_768_1024=”5% 39% 0px 0%” item_padding_600_768=”5% 19% 0px 0% ” item_padding_480=”130px 0% 0px 0%”]

HET BOEK ALLEMAAL STRUISVOGELS

Lisa van Ris is de jongste thuis, een nakomelingetje. Niet gepland. Haar broers en zussen zijn allemaal veel ouder, gaan al naar school of zijn het huis uit. Haar moeder heeft het druk met het huishouden en werken in de fabriek. De kleine Lisa is aangewezen op de zorg van haar gewelddadige en vuurwapengevaarlijke vader. Haar wereld is klein, ze brengt haar dagen grotendeels door onder de tafel in de woonkamer. Spelend met potloden of een oude schoenendoos. Ze groeit op tot een angstig en eenzaam meisje, dat snakt naar warmte en aandacht. Op haar elfde ontmoet ze Kees, de beste vriend van haar vader. Bij hem vindt ze de liefde en aandacht die ze thuis zo mist. Ondertussen wordt haar vader met de dag gekker. Dan gaat het helemaal mis. 

Over het boek Allemaal Struisvogels

Allemaal Struisvogels is een biografie en vertelt het verhaal van Lisa van Ris en daarmee het verhaal van duizenden andere kinderen en volwassenen in Nederland. Als je naar Lisa kijkt, zie je een charmante vrouw van bijna vijftig. Heel vlot en voorkomend, netjes en verzorgd. Ze draagt mooie kleding en ze heeft glanzend, lang haar en grote, heldere ogen. Perfecte gelakte nagels en prachtige sieraden. Ze woont in een ruim huis met de nodige luxe, heeft een aardige zoon die net studeert, een fijne vriend en een goede baan. Niets aan Lisa verklapt dat haar eerste vijftien levensjaren bol stonden van fysieke en geestelijke mishandeling.

Waarom dit boek

Er zijn nog steeds heel veel kinderen in Nederland die, net als Lisa, niet kunnen opgroeien in een veilige of liefdevolle omgeving. Deze kinderen kunnen daar niets aan doen, maar ze zijn er wel de dupe van. Het tekent hun leven voor altijd en ze zullen nooit meer helemaal herstellen van de fysieke of geestelijke mishandeling, van de verwaarlozing, van het misbruik. De impact hiervan is gigantisch. En het erge is: wij zijn er getuige van. Wij kijken mee aan de zijlijn en doen niets. In de jeugd van Lisa waren er zoveel mensen, zoveel omstanders die zagen, voelden en hoorden dat er dingen niet klopten. Maar ze grepen niet in, ze boden geen hulp. Met dit boek willen Marjanne en Lisa samen de wereld een stukje mooier te maken. Doe je mee? 

Over de auteurs

Marjanne van Ginkel-Vroom (1983) is journalist en studeerde crossmediale journalistiek in Zwolle. Ze groeide op in Emmen en woont nu in Den Haag. Ze runt samen met haar partner Robert van Ginkel het mediaproductiebedrijf RVG Productions. Allemaal Struisvogels is haar eerste boek en zeker niet het laatste. Ze heeft dit boek geschreven in nauwe samenwerking met Lisa van Ris (pseudoniem). Het wordt in eigen beheer uitgegeven door RVG Productions.

Boeklancering 18 april 2019

Op donderdag 18 april 2019 is het zover: dan vindt de boeklancering van het boek Allemaal Struisvogels plaats. Een bijzondere gebeurtenis, die plaatsvindt in Rijswijk bij RVG Productions, de uitgever van het boek. Het wordt een mooie avond met natuurlijk de boekpresentatie, een meet & greet met de auteurs en een signeersessie. Daarnaast komen er interessante mensen, is er goede muziek en lekker eten en drinken. De avond start om 16:30 en eindigt …. dat zullen we zien. Een beperkt aantal plekken is beschikbaar, dus wil je graag bij deze bijzondere avond zijn wacht dan niet te lang met aanmelden. We vieren graag mét jou deze geweldige ontwikkeling.

> KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN < 

Allemaal Struisvogels wordt in eigen beheer geproduceerd en uitgegeven door mediaproductiebedrijf RVG Productions. Wil je het boek alvast bestellen in de voorverkoop, klik dan hier.


Nijverheidsstraat 1
2288 BB Rijswijk

+31(0)70-2212110
info@rvgproductions.nl

Volg de ontwikkelingen via Facebook

[edgtf_icon icon_pack=”font_elegant” fe_icon=”social_facebook_square” size=”edgtf-icon-large” custom_size=”12″ type=”normal” icon_animation=”” target=”_blank” icon_color=”#ffffff” hover_icon_color=”#efefef” margin=”0 20px 0 0″ link=”https://www.facebook.com/allemaalstruisvogels/”][/edgtf_elements_holder_item][/edgtf_elements_holder]